Back to top

FalcoLevel Eco 2-kerroksinen pyörätelineLevel Economy on käyttäjäystävällinen ja edullinen ratkaisu. Kaksikerroksinen pyöräteline, joka tuplaa pyöräpaikkojen määrän. Erinomainen ratkaisu matkakeskuksiin, kauppakeskuksiin, toimistotaloihin ja kouluihin. Lisävarusteena mm. latauspistokkeet sähköpyöriä varten.
Lähetä meille DWG-piirustuksesi, niin suunnittelemme siihen toimivan ja tehokkaan pyöräparkin.

Premium luokan ominaisuuksien (Falco-Level-Premium +) lisäksi uusi FalcoLevel-Economy -teline tarjoaa suunnittelijoille, käyttäjille ja ostajille huomattavia kustannussäästöjä kaksikerroksisen pyöräpysäköinnin ratkaisuihin.

Materiaali

Falco Level Economy on valmistettu 100 % kierrätettävästä kuumasinkitystä teräksestä (BS EN ISO 1461). Uusi mekanismi vähentää melua ja tekee käytöstä mukavaa sekä ylä- että alatasoa käytettäessä. Kuten muutkin Falcon tuotteet, se voidaan pulverimaalata mihin tahansa 192 RAL sävyistä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Falco Level Economy:ssa käytetään kestäviä kaasujousia, jotka tekevät ylätasolla pysäköinnistä lähes yhtä mukavaa kuin alatsolla.

  • Telineet soveltuvat sekä kapeille että leveille renkaille (leveyksille 27-60 mm).
  • Vakiona oleva runkolukitus lisää turvallisuutta.
  • Saatavana 1- ja 2-puoleiset versiot.
  • Pyöräpaikkojen väliksi, keskeltä keskelle, voidaan valita; kompaktit 375 mm, 400 mm tai mukavin 500mm.

Optiona

Toiseen kerrokseen nostamista ja sieltä laskemista helpottamaan vaakasuuntaiset kahvat, jotka on päällystetty punaisella PVC-muovilla.

Lisävarustus

Economy malliin on saatavana myös vaakamalliset vetokahvat yläkourujen päihin, vakiona ne ovat pystymalliset.
Lisävarusteena myös integroitava latauspiste sähköpyörille.Olemme valmiita sinulle!

Neuvonantajamme ovat valmiita neuvomaan sinua puhelimitse tai vierailun aikana. He lähettävät myös mielellään yksityiskohtaisia tietoja pyynnöstäsi.

0358 10 219 0716 myynti@elpac.fi