Back to top

FalcoScandic pyöräkatosFalcoScandic-pyörätalli on tehty vastaamaan kasvavaa pyöräpaikkojen tarvetta sekä luomaan turvalliset ja mukavat olosuhteet pyöräpysäköinnille. Erilaisilla värivaihtoehdoilla ja laseihin tulevalla grafiikalla sille voidaan muokata kohteeseen sopiva ilme; ympäristön väreihin kauniisti sointuva tai reippaalla värityksellä käyttötarkoitusta korostava ja helposti löydettävä.  Pyörätallin rakenne on yksinkertainen ja tukeva.  Lumikuorman kestävyyttä on 2.0 kN/m2.

FalcoScandic on suunniteltu vastaamaan rakenteellisten teräskokoonpanojen teknisiä vaatimuksia ja sillä on CE-merkintä. Euroopan parlamentin ja -neuvoston asetus (CPR 305/2011) edellyttää rakennustuotteilta CE-merkintää, kun tuote zuuluu harmonisoidun tuotestandardin soveltamisalaan ja standardin käyttöönottoon liittyvä siirtymäaika on päättynyt. Rakenteellisia teräs- ja alumiinikokoonpanoja ja tuotejärjestelmiä koskevan harmonisoidun tuotestandardin EN 1090-1 siirtymäaika päättyi 1.7.2014. Tämän jälkeen markkinoille Suomeen tai EU-maihin saatettujen kantavien teräs- tai alumiinirakenteiden (kokoonpanoja tai tuotejärjestelmiä) on pitänyt olla CE-merkittyjä.

Se on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävästä kuuma-sinkitystä teräksestä BS EN ISO 1461 -standardin mukaan. Teräsrakenteen osat voidaan pulverimaalata RAL Classic sävyyn. Seinien materiaalina on vakiona turvalasi. Muut materiaalit tarjouksen mukaan.

Pyörätallin moduulimitat ovat; leveys 6214 mm ja syvyys 4550 mm. Tallia voidaan laajentaa samankokoisilla moduuleilla.

Lisävarusteet:

FalcoScandic voidaan toimittaa valmiiksi varusteltuna.

  • • Kaksikerroksiset pyörätelineet (muutamasta kymmenestä satoihin pyöräpaikkoihin)
  • • Huoltopylväät ja ilmapumput
  • • Sivuseiniin graafiset kuviot,-teemat ja brändit
  • • LED valaistus ja lukitukset

 Olemme valmiita sinulle!

Neuvonantajamme ovat valmiita neuvomaan sinua puhelimitse tai vierailun aikana. He lähettävät myös mielellään yksityiskohtaisia tietoja pyynnöstäsi.

0358 10 219 0716 myynti@elpac.fi