Back to top

Lisäturvalle on tarvetta Pyöräilyn suosio kasvaa

Koti Projektit Lisäturvalle on tarvetta Pyöräilyn suosio kasvaa

Pyöräilyn suosio kasvaa. Sen lisäksi että se on hauskaa ja terveellistä, pandemiatilanne on saanut yhä useamman valitsemaan liikkumismuodokseen pyörän. Valtion verotuki työsuhdepyörän muodossa, lisää sitä entisestään. Liikenteessä on entistäkin arvokkaampia pyöriä. Kuten media on kertonut, sähköpyörien kysyntä on räjähtänyt.

Oletko joskus miettinyt, minne polkupyörän uskaltaisi jättää? Mitä kalliimpi pyörä, sitä halutumpi se on myös varkaiden silmissä. Pyörävarkaus on Suomen yleisin varkausrikos. Pyörän takaisin saaminen, on puolestaan hyvin harvinaista. Toivokaamme ettei pyöräily vähene sen vuoksi. Siksi kannattaa miettiä, mitä vielä voisi tehdä.


Joten lisäturvan tarve on ilmeinen. Valvottu ja lukittu tila tuo lisäturvaa. Pyöräkaappi on turvallinen ratkaisu. FALCO Lok -pyöräkaapit on valmistettu kestämään. Kaapin käyttö on helppoa ja se käy vaivattomasti vaikka kortinlukijalla. Kaapissa on kouru, jota pitkin pyörä työnnetään kaappiin. Itse ei tarvitse kaappiin mennä. Ja kun palaat asioiltasi takaisin, pyörä on taas valmiina ajamiseen.

Kaapin rakenne ja materiaalit

Yhdessä FALCO Lok kaappielementissä on viisi väliseinin erotettua osastoa (kaappia). Takaseinä ja päätyseinät on verhoiltu vakiomallissa kovapuulankuin. Lisävarusteena ne on saatavana perforoidulla teräslevyllä. Katto voidaan toteuttaa myös viherkattona tai pelkästään profiilipellein. Sadevedet ohjautuu ränniin, joka sijaitsee päädyssä. Pyöräkaapin mitat ovat
seuraavat: pituus 3,8 m, leveys 2,1 m ja korkeus 1,5 m. Kiinnitys tapahtuu pulttaamalla alustaansa. Yksi viiden pyörän kaappielementti vie tilaa vain yhden auton parkkiruudun verran.

Tutustu tarkemmin Falcon ruotsalaisen edustajan toimittamiin kaappeihin. Kohde on Tukholman lähistöllä olevan (Jakobsberg, Järfällan kunta) aseman yhteydessä. Kyseinen asema on vilkas työmatkaliikenteen solmukohta. Pyöräkaappi tarjoaa turvallisen ja fiksun tavan säilyttää pyörää työpäivän ajan.
Alla olevalla videolla kunnan edustajat opastavat ja kertovat lisää.
Miten se käytännössä toimii? Ja miten jatkossa niitä hankitaan?

Olemme valmiita sinulle!

Neuvonantajamme ovat valmiita neuvomaan sinua puhelimitse tai vierailun aikana. He lähettävät myös mielellään yksityiskohtaisia tietoja pyynnöstäsi.

0358 10 219 0716 myynti@elpac.fi