Back to top

FalcoPrior parkkiruututelineFalcoPrior on selkeästi erottuva parkkiruututeline. Tilaa se vie vain parkkiruudun verran, silti siihen mahtuu 10 polkupyörää.  Kolmelta sivultaan suljettuna siitä muodostuu pyöräaitaus. Turvallisuus on huomioitu tukevilla runkolukituksen mahdollistavilla kaarilla, joihin on helppo yltää.

Kun pyöräilijöiden määrä kasvaa, myös pyöräpaikkojen tarve kasvaa kasvamistaan.
Pyöräpaikkojen luomisessa  parkkiruututeline on helppo ja nopea tapa lisätä pyöräpaikkojen määrää tiheässä kaupunkiympäristössä.
Pyöräaitaus on suunniteltu mahtumaan suunnilleen parkkiruudun kokoiseen tilaan.

FalcoPrior käyttää Falco-DK:n pyörätelineitä yhdistettynä viiteen runkolukituskaaren. Falco-DK telineen etu on ettei se kerää roskaa ja lehtiä telineaitauksen sisäpuolelle.
Pyöräpaikkojen väli on kompakti, keskeltä keskelle 500 mm.
FalcoPriorin päätypaneelit rajaavat turvallisen ja helposti tunnistettavan pyöräparkin. Päätypaneelit on valmistettu rei'itetystä teräslevystä ja jauhemaalukseen voidaan valita jokin 192 RAL-väreistä. Päätyjen aidoissa on säädettävät jalat, jotka mukautuvat olemassa olevan pinnan mukaan.

Personoi FalcoPrior omaan makuusi!

FalcoPrioria voidaan laajentaa 5000 mm: n ryhmissä. Lisäksi päätypaneeleissa voi olla grafiikkaa; pyöräsymboli, brändilogo tai joku muu kohteeseen sopiva teema!

Mitat:

  • Pituus: 5,330mm
  • Syvyys: 2,268mm
  • Korkeus: 1,266mm

Lisätietoja FalcoPriorin mahdollisuuksista ja muokkaamisesta saat Elpacin kalustetiimiltä p: 0358 10 219 0716.Olemme valmiita sinulle!

Neuvonantajamme ovat valmiita neuvomaan sinua puhelimitse tai vierailun aikana. He lähettävät myös mielellään yksityiskohtaisia tietoja pyynnöstäsi.

0358 10 219 0716 myynti@elpac.fi