Back to top

FalcoFida KaksipuoleinenFida -pyöräteline sarjaa muodostuu kolmesta telinemallista: yksittäinen kaari kahdelle pyörälle, neljä kaarta neljälle pyörälle ja neljä kaarta kahdeksalle pyörälle (kaksipuoleisesti). Pyörä on tuettu telineeseen kolmesta kohtaa, joka antaa mahdollisimman suuren vakauden.

Fida -pyöräteline sopii kaikenlaisille pyörille, kapearenkaisesta maantiepyörästä aina maastopyöriin. Jopa Fatbike -pyörät saadaan tuettua ja runkolukittua asiallisesti telineeseen. Suojaava muovilista kaaren kyljessä vähentää pyörän naarmuuntumista.
Fida -pyörätelineen runko on hieman maanpintaa ylempänä jolloin roskien kertyminen ei ole ongelma ja puhdistus on helppoa.

Telinerivistöä voidaan jatkaa tarpeen mukaan lisäämällä telineyksiköitä peräkkäin.

Fida on valmistettu 100%:sti kierrätettävästä kuumasinkitystä teräksestä (BS EN ISO 1461) ja voidaan pulverimaalata haluttuun RAL Classic sävyyn (192 vakiosävyä).
Telineen paino mahdollistaa myös vapaasti seisovan asennustavan. Vaihtoehtoisesti se voidaan pultata alustaansa tai käyttää erillisiä betonipainoja (lisätietoja Elpacin kalustetiimiltä).

FalcoFida Dimensions

  • Kaksipuoleinen teline kahdeksalle
  • Keskeltä keskelle: 500 mm (samalla puolella), 250 mm (molemmin puolin)
  • Pituus: 2000 mm
  • Leveys: 836 mm
  • Korkeus: 882 mm

 Olemme valmiita sinulle!

Neuvonantajamme ovat valmiita neuvomaan sinua puhelimitse tai vierailun aikana. He lähettävät myös mielellään yksityiskohtaisia tietoja pyynnöstäsi.

0358 10 219 0716 myynti@elpac.fi