Back to top

FalcoScandic pyöräkatosFalcoScandic-pyörätalli on tehty vastaamaan kasvavaa pyöräpaikkojen tarvetta sekä luomaan turvalliset ja mukavat olosuhteet pyöräpysäköinnille. Erilaisilla värivaihtoehdoilla ja laseihin tulevalla grafiikalla sille voidaan muokata kohteeseen sopiva ilme; ympäristön väreihin kauniisti sointuva tai reippaalla värityksellä käyttötarkoitusta korostava ja helposti löydettävä.  Pyörätallin rakenne on yksinkertainen ja tukeva.  Lumikuorman kestävyyttä on 2.0 kN/m2.

FalcoScandic on suunniteltu vastaamaan rakenteellisten teräskokoonpanojen teknisiä vaatimuksia ja sillä on CE-merkintä. Euroopan parlamentin ja -neuvoston asetus (CPR 305/2011) edellyttää rakennustuotteilta CE-merkintää, kun tuote zuuluu harmonisoidun tuotestandardin soveltamisalaan ja standardin käyttöönottoon liittyvä siirtymäaika on päättynyt. Rakenteellisia teräs- ja alumiinikokoonpanoja ja tuotejärjestelmiä koskevan harmonisoidun tuotestandardin EN 1090-1 siirtymäaika päättyi 1.7.2014. Tämän jälkeen markkinoille Suomeen tai EU-maihin saatettujen kantavien teräs- tai alumiinirakenteiden (kokoonpanoja tai tuotejärjestelmiä) on pitänyt olla CE-merkittyjä.
Se on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävästä kuuma-sinkitystä teräksestä BS EN ISO 1461 -standardin mukaan. Teräsrakenteen osat voidaan pulverimaalata RAL Classic sävyyn. Laaja valikoima vaihtoehtoja sivuseinien verhoiluun; turvalasi, kovapuu ja Trespan seinäpaneelit.
Pyörätallin moduulimitat ovat; leveys 6214 mm ja syvyys 4550 mm. Tallia voidaan laajentaa samankokoisilla moduuleilla.

Lisävarusteet:

FalcoScandic voidaan toimittaa valmiiksi varusteltuna.

  • • Kaksikerroksiset pyörätelineet (muutamasta kymmenestä satoihin pyöräpaikkoihin)
  • • Huoltopylväät ja ilmapumput
  • • Sivuseiniin graafiset kuviot,-teemat ja brändit
  • • LED valaistus ja lukitukset

 Lisätiedot ja lataukset
Olemme valmiita sinulle!

Neuvonantajamme ovat valmiita neuvomaan sinua puhelimitse tai vierailun aikana. He lähettävät myös mielellään yksityiskohtaisia tietoja pyynnöstäsi.

0358 10 219 0716 myynti@elpac.fi